Guvernul precizează că va susține „toate măsurile necesare” pentru a proteja interesele asiguraților, în urma retragerii autorizației Euroins

Redacția mart. 17, 2023 1 comentarii
Euroins

Guvernul a precizat, vineri, într-un comunicat de presă, că va susține „toate măsurile necesare” pentru a proteja interesele asiguraților, în urma retragerii autorizației Euroins.

„Guvernul României va susține toate măsurile necesare pentru a proteja interesele asiguraților afectați de evoluțiile de pe piața Răspunderii Civile Auto.

În urma analizei efectuate de Autoritatea de Supraveghere Financiară, ca institutie responsabilă, aceasta urmează să transmită propunerile de soluționare către Ministerul de Finanțe, pentru înaintarea la nivelul Guvernului”, se arată în comunicatul Guvernului.

Autoritatea de Supraveghere Financiară a retras vineri autorizația societății de asigurări Euroins, a anunțat instituția într-un comunicat de presă. Inițial, falimentul a fost anunțat pe surse.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii

  1. Stimabili guvernanti si parlamentari faceti doi pasi ; pasul 1 infiintati societatea asigurarilor de stat in Romania ( patronata si garantata de stat ) …si in max 18 luni romanii se vor asigura aici pentru ca trebuie sa se simta protejati pe banii lor … si pasul doi desfiintati ASF dupa cele 18 luni … proliferand sistemul socialist cu toti pentru unul (unii) … si unul ( unii ) pentru toti …mai hoti sau mai neprofesionisti …ei bine, nu mai merge !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *