Holcim România cumpără producătorul de beton General Beton România

Fabrica Holcim Campulung Sursa foto: Holcim

Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția prin care Holcim preia compania General Beton România. Holcim, parte din grupul cu același nume, produce materiale de construcții, fiind specializată în producerea cimentului și betoanelor.

Grupul Holcim deține în România două fabrici de ciment, în Câmpulung (județul Argeș) şi în Aleşd (județul Bihor), o staţie de măcinare şi trei terminale de ciment la Turda (județul Cluj), Roman (județul Iași) și București, 19 stații ecologice de betoane, trei staţii de agregate și două staţii de lianţi speciali. Grupul Holcim este activ în peste 70 de ţări, în principal în domeniul producerii de materiale de construcții – ciment, agregate, beton şi asfalt.

General Beton este o companie activă pe piața producerii și comercializării de beton din România încă din anul 1998, deținând opt stații de betoane, amplasate în: Timișoara, Dumbrăvița (județul Timiș), Arad, Sibiu, Constanța, precum și în zona metropolitană a municipiului București, în Otopeni, Cernica și cartierul Militari.

Sursa foto: Holcim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *