Hotnews are un nou proprietar. Publicația face parte, începând de astăzi, din grupul ZYX Publishing, fondat de antreprenorul Dragos Vîlcu

Sigla HotNews

Publicația HotNews.ro are, de astăzi, un nou proprietar, și face parte din grupul ZYX Publishing, fondat acum patru ani de antreprenorul Dragoș Vîlcu împreună cu publisherul Răzvan Ionescu, a anunțat publicația, joi.

Tranzacția a fost finalizată în cursul zilei de ieri, 28 septembrie 2022. Compania Multimedia Est, cea mai importantă entitate din grupul de firme controlat de Dragoș Vîlcu, a preluat 100% din acțiunile societății Media Bit Software, proprietar al site-urilor HotNews.ro și StartupCafe.ro. De asemenea, a fost preluată integral societatea Smile Media, care operează studioul de branded content al HotNews.ro.

HotNews.ro și StartupCafe.ro se adaugă astfel celor 5 site-uri din portofoliul ZYX Publishing Group: TotulDespreMame.ro, LoveDeco.ro, SmartLiving.ro, Panorama.ro si B365.ro.

Conform Pagina de Media, structura redacţiei Hotnews rămâne neschimbată după tranzacţie, cu Clarice Dinu redactor-şef.

Ioan Mărgărit, actualul administrator al Hotnews, va fi înlocuit de Răzvan Ionescu, dar nu se rupe complet de publicaţia pe care a fondat-o. Mărgărit va rămâne o perioadă pe un contract de consultanţă cu Hotnews.

Răzvan Ionescu devine publisher şi administrator al Hotnews. Răzvan Ionescu este publisher al publicaţiilor ZYX (o companie în care este partener, cu aproximativ 20%, alături de Dragoş Vîlcu). Este vorba de site-urile Totul despre mame, Panorama, Lovedeco, Smartliving şi b365. Este şi publisher şi cofondator al Recorder, unde urmează să-şi reducă implicarea.

Hotnews va fi integrată administrativ în grupul ZYX, dar redacţia va rămâne, pentru o perioadă de timp (cel puţin în acest an) la actuala adresă.

Comentarii

  1. Curios ce se va intampla cu directia site-ului. Pana acum a ramas destul de constanta.
    Interesanta totusi legatura, via Razvan Ionescu, dintre Recorder si b365, care este o latrina vadit pro-PSD, anti-Nicusor etc, si care intr-o vreme facea doar copy-paste de pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *