Inițiativă inedită. O companie software din România oferă o „săptămână de lucru de patru zile” de patru ori pe an

programul de lucru inegal in pandemie munca birou

Compania de software Cognyte România anunță că va oferi angajaților o „săptămână de lucru de 4 zile” de patru ori pe an, respectiv patru weekenduri prelungite pe an în plus față de concediul anual.

Mai exact, angajații Cognyte beneficiază de 2 zile în plus de concediu plătit și de alte 4 zile libere, legate de câte un weekend pe trimestru.

„Ideea unei săptămâni de lucru de 4 zile este un concept din ce în ce mai atractiv pe piața muncii, ca o potențială soluție pe termen lung la provocările actuale în ceea ce privește noul mod de lucru și echilibrul dintre viața profesională și viața personală. La Cognyte, ne-am aliniat deja acestei tendințe și transformăm patru săptămâni pe an, o dată pe trimestru, în săptămâni de lucru de 4 zile, urmate de weekenduri prelungite. Această inițiativă completează pachetul de compensații, ca parte a strategiei noastre de retenție și atragere a talentelor, și duce abordarea noastră inovatoare în ceea ce privește beneficiile extra-salariale la următorul nivel”, spune Răzvan Duica, country manager la Cognyte România.

Compania cu 2.000 de angajați la nivel global are 130 de angajați în biroul din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *