Italienii de la Beltrame, care au repornit Combinatul de Oțeluri Speciale de la Târgoviște, caută angajați

Redacția oct. 6, 2022 0 comentarii
COS-Targoviste-107

Compania Donalam, membră grupului italian Beltrame, unul dintre cei mai mari producători de bare din oțel şi oţeluri speciale din Europa, caută angajați la Combinatul de Oțeluri Speciale de la Târgoviște (COS Târgoviște), după ce a final achiziția combinatului și a repornit producția de oțel.

Compania are obiectiv de a ajunge la un număr de 730 de angajați la combinatul din Târgoviște. Astfel, în lunile următoare, compania transmite că accelerează procesul de recrutare de personal, fără a preciza numărul total de posturi disponibile.

De asemenea, compania transmite că, de la preluarea combinatului din Târgoviște în primăvara acestui an și până în prezent, numărul de angajați ai companiei a crescut semnificativ, fără a preciza numărul de noi angajați.

Conform anunțului, locurile de muncă disponibile se adresează atât persoanelor cu studii medii, experiența în domeniu nefiind obligatorie, cât și absolvenților de studii superioare. Din punct de vedere geografic, campania vizează locuitorii municipiului Târgoviște și din localitățile limitrofe, dar și candidați din alte zone, dispuși să facă naveta sau să se relocheze.

Combinatul de la Târgoviște și-a reluat activitatea în luna iunie. Astfel, pentru a acoperi nevoile de producție și pentru a lucra la flux normal, este nevoie de creșterea semnificativă a echipei: operatori laminare, oțelari, mecanici, electricieni, sudori, operatori macarale. De asemenea, compania angajează și absolvenți de studii superioare, specialiști în diverse domenii ale ingineriei – metalurgică, electrică, mecanică, hidraulică și civilă.

„Problema deficitului de personal nu a ocolit sectorul nostru de activitate. Este foarte dificil să mai găsim specialiști în domeniu, în lipsa unui sistem educațional care să pregătească tineri pentru aceste meserii specifice. Strategia noastră este pe de-o parte, de a atrage oameni noi în echipă, indiferent de domeniul sau nivelul calificării, și de a investi în calificarea lor la locul de muncă. Suntem într-o continuă căutare de noi colegi iar în următoarele luni vom creşte constant echipa. Pe de altă parte, dorim să ne implicăm activ în atragerea tinerilor și în formarea noilor generații de metalurgiști, alături de autorități și de instituțiile de învățământ”, a declarat Liliana Bica, Director Resurse Umane, Donalam.

Compania transmite că, pe lângă cursurile de pregătire de care vor beneficia, noilor angajați li se oferă un pachet salarial și de beneficii competitiv (care include asigurare medicală privată, tichete de masă, tichete de vacanță diverse prime și sporuri etc.), și un mediu de lucru care promovează incluziunea, în care activitatea se desfășoară în condiții de siguranță, alături de o echipă de profesioniști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *