Joe Biden, ironic la adresa „sentimentului foarte prost despre economie” al lui Elon Musk: „Mult noroc în călătoria lui pe Lună”

Redacția iun. 3, 2022 0 comentarii
joe biden, presedinte american, sua, statele unite, casa albă, washington

Președintele american Joe Biden i-a răspuns vineri ironic lui Elon Musk, care a spus anterior că are un „sentiment foarte prost” cu privire la perspectivele economice și că vrea să reducă locurile de muncă la Tesla cu 10%.

„În timp ce Elon Musk vorbește despre asta, Ford își mărește investițiile, în mod covârșitor. Cred că Ford crește investițiile în construirea de noi vehicule electrice. Șase mii de angajați – angajați ai sindicatelor, aș putea adăuga, în Midwest. Fosta Chrysler Corporation, ei fac și investiții similare în vehicule electrice. Intel adaugă 20.000 de noi locuri de muncă producând cipuri de computer. Deci, știi, mult noroc în călătoria lui pe Lună”, a declarat Biden, în cadrul unei conferințe de presă.

Musk a făcut aceste comentarii într-un e-mail adresat directorilor, a scris Reuters în exclusivitate.

Musk încă nu a răspuns la remarcile lui Biden.

Biden a spus că „nu se poate nega că prețurile mari, în special ale benzinei și alimentelor, reprezintă o problemă reală pentru oameni. Dar există toate motivele pentru ca poporul american să fie încrezător că vom face față acestor provocări.”

Musk s-a plâns că administrația „a făcut tot ce a putut pentru a ignora Tesla, chiar dacă am fabricat de două ori mai multe vehicule electrice decât restul industriei americane la un loc”. SpaceX al lui Musk plănuiește și o misiune pe Lună. NASA a premiat anul trecut SpaceX.

Sursa foto: Wikimedia Commons - Flickr / Gage Skidmore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *