Logicor a finalizat un depozit de 38.000 mp în Logicor Bucharest 1 și are terenuri pentru extinderea cu 450.000 mp a spațiilor logistice deținute

Redacția dec. 16, 2021 0 comentarii
depozit, centru logistic

Dezvoltatorul de parcuri de retail Logicor a finalizat un nou depozit de 38.000 mp în parcul logistic Logicor București 1 din Mogoșoaia.

„În România deținem terenuri autorizate pentru dezvoltarea de centre logistice care permit extinderea suplimentară a peste 450.000 mp de astfel de spații, în principalele zone logistice ale țării și suntem bine poziționați pentru a satisface cerințele clienților noștri”, a declarat Bartosz Mierzwiak, Managing Director al Logicor pentru Europa de Nord și Europa Centrală și de Est.

Odată cu finalizarea noului spațiu, parcul logistic Logicor București I cuprinde patru clădiri de ultimă generație, cu o suprafață totală de 125.000 mp de spațiu de depozitare. 

Companii internaționale și locale, provenind din industrii variate, au devenit chiriași pe termen lung ai Clădirii D: FMCG (Kaufland România, Top Line Distribution, B&B România), Pharma (Fildas România), logistică și distribuție (Vector International, Pro-Natur, SLS Cargo, Eurovet).

Pe baza activității sale de succes de dezvoltare și închiriere, dar și pentru a răspunde nevoilor clienților, Logicor va continua dezvoltarea în zonă cu un depozit suplimentar de 22.000 mp, oferindu-le astfel clienților săi un nou spațiu flexibil și potențial de creștere pe termen lung.

Bazându-se pe expertiența în proiectarea și construcția de depozite moderne de înaltă calitate și durabile, noul depozit va viza atingerea standardului BREEAM Very Good sau un standard echivalent acestuia, incluzând caracteristici precum iluminarea cu LED și stațiile de încărcare pentru vehicule electrice.

Sursa foto: Pexels

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *