Maserati va prezenta noul SUV, Grecale, pe 22 martie

maserati Sursa foto: Maserati

Maserati, brandul de lux al Stellantis,  a anunțat că va dezvălui noul său SUV, Grecale, pe 22 martie, după ce prezentarea sa a fost amânată anul trecut.

Lansarea, programată inițial pentru noiembrie 2021, a fost mutată în primăvara acestui an din cauza deficitului global de cipuri și a pandemiei.

Noul model va fi construit la uzina Stellantis din Cassino, în centrul Italiei, unde producătorul auto produce deja SUV-ul Stelvio al Alfa Romeo și sedanul sport Giulia.

Știrea datei oficiale de dezvăluire coincide cu lansarea mai multor fotografii teaser, cu excepția de această dată camuflajul lui Grecale arată mai multe decât prototipul testat luna trecută.

De altfel, săptămâna trecută, Alfa Romeo a dezvăluit noul său SUV compact Tonale, a cărui lansare era, de asemenea, așteptată inițial la sfârșitul anului 2021.

Maserati a anunţat deja că toate modele sale vor avea versiuni electrice până în 2025. Compania din Modena (Italia) face parte din grupul Stellantis, format anul trecut în urma fuziunii dintre Fiat Chrysler (FCA) şi grupul francez PSA.

Stellantis, al patrulea producător auto global, grupează 14 mărci de automobile, printre care Peugeot, Citroen, Fiat, Chrysler, Opel, Jeep, Ram şi Maserati.

Sursa foto: Maserati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *