Meci între milionari: Elon Musk și Mark Zuckerberg au fost de acord să se lupte în cușcă

Redacția iun. 22, 2023 0 comentarii
Elon Musk 1 foto Facebook-Wikipedia

Miliardarii Elon Musk și Mark Zuckerberg au fost de acord să se lupte în cușcă, scrie BBC. Totul a început de la postarea pe rețeaua de socializare Twitter în care l-a invitat pe Zuckerberg să se lupte.

Zuckerberg, șeful Facebook și al companiei mamă a Instagram, Meta, a postat apoi o captură de ecran a tweet-ului dlui Musk cu mențiunea „trimiteți-mi locația”. Musk a răspuns apoi cu „Vegas Octagon”.

Octogonul este zona împrejmuită folosită pentru meciurile din Ultimate Fighting Championship (UFC). UFC are sediul în Las Vegas, Nevada.

Zuckerberg s-a antrenat în artele marțiale mixte (MMA) și a câștigat recent turnee de jiu-jitsu.

Schimburile de replici au devenit virale, utilizatorii rețelelor de socializare dezbătând cine ar câștiga meciul, în timp ce alții au postat meme-uri, inclusiv afișe simulate care anunță lupta.

La începutul acestei luni, Meta a arătat personalului planurile unei rețele sociale bazate pe text, menită să concureze cu Twitter, au declarat surse pentru BBC. Aceasta ar putea permite utilizatorilor să urmărească conturi pe care le urmăresc deja pe Instagram, aplicația de partajare de imagini a Meta.

Wikipedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *