Mii de telefoane pe care OMV Petrom voia să le caseze vor fi recondiționate de către Flip.ro și repuse în vânzare

Redacția oct. 27, 2022 0 comentarii
Galaxy Z Flip3

OMV Petrom a anunțat joi că nu va mai casa peste 2.500 de telefoane mobile, ci în schimb le va vinde către platforma Flip.ro, care le va recondiționa și revinde, cu o garanție de 12 luni.

În prima fază a parteneriatului, peste 500 de terminale mobile ale OMV Petrom au fost preluate, vor fi recondiționate și repuse în vânzare de către Flip.ro. În total, Flip.ro va prelua peste 2.500 de terminale mobile pe parcursul derulării contractului, semnat pentru o perioadă de trei ani.

Alina Popa, CFO OMV Petrom: „Prin reintroducerea în circulație a terminalelor mobile recondiționate, contribuim la reducerea volumului de deșeuri și a emisiilor de carbon.”

Nicolae Trofin, Chief Sales Business Partnerships în cadrul Flip.ro: „Prin această colaborare repunem pe piață sute de noi terminale și contribuim astfel la protecția mediului. Suntem convinși că și alte companii vor urma exemplul OMV Petrom și vor alege să recicleze terminalele mobile care altfel ar fi devenit deșeuri”.

Flip.ro este o platformă de comerţ cu smartphone-uri recondiționate, care face parte din grupul eMAG. Telefoanele vândute pe această platformă sunt verificate și recondiționate de specialiști în peste 30 de teste. Prețul telefoanelor recondiționate, în schimb, în comparație cu cele ale smartphone-urilor noi, sunt cu până la 50% mai mici.

Anul trecut, compania a înregistrat vânzări de 13,4 milioane euro, de patru ori mai mult față de 2020. Totodată, echipa s-a dublat de la 50 la 100 de angajați.

Startup-ul a fost lansat la finalul 2019 de către George Moroianu (24 de ani), Alin Luca (27 de ani) și Alex Burghelia (23 ani).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *