Ministerul Justiției a semnat un contract de finanțare prin PNRR pentru sprijinirea procesului de digitalizare a DNA

sigla dna, procurori, dosar Foto: Inquam Photos/ Liviu Florin Albei

Ministerul Justiţiei a anunţat, vineri, că a semnat un contract de finanţare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă pentru un proiect de sprijinire a procesului de digitalizare a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care vizează actualizarea, la nivel naţional, a infrastructurii hardware şi software pentru serviciile de comunicaţii de date.

Potrivit unui comunicat al ministerului transmis Agerpres, în cadrul apelului necompetitiv de proiecte deschis la data de 20 iunie 2022, Ministerul Justiţiei a semnat miercuri un contract de finanţare pentru proiectul „Sprijinirea procesului de digitalizare a DNA în vederea consolidării şi dezvoltării infrastructurii de comunicaţii de date”.

Proiectul va avea o durată de 24 de luni, iar valoarea sa totală este de 12.863.186 lei, din care 10.809.400 lei reprezintă valoarea eligibilă – fonduri europene nerambursabile din PNRR, iar 2.053.786 lei valoarea neeligibilă – taxa pe valoarea adăugată, se arată în comunicat.

Proiectul contribuie la atingerea jalonului 165 din PNRR „Digitalizarea autorităţilor publice centrale din sectorul judiciar” (cu termen de realizare iunie 2026), aferent Investiţiei 4 „Digitalizarea sistemului judiciar” (componenta 7 „Transformare digitală”).

Foto: Inquam Photos/ Liviu Florin Albei

Comentarii

 1. “sprijinirea procesului de digitalizare a DNA”
  😲😲
  Mai foloseste la ceva?
  Niciun mare corupt prins de doi ani!
  Si se fură in draci!
  Se va vedea la lagarele de exterminare de la Voluntari!😡

 2. Domnul ministru al justitiei e cam smcher…crede ca lumea nu stie cum distruge mafia inscaunata in Justitie atat probele si dosarele digitale cat si cele pe suport de hartie din arthivele tribunalilelor civile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *