Ministerul Mediului va lansa programul „Rabla pentru sobe”

soba, lemne Sursă foto: Pixabay

Ministerul Mediului va anunța miercuri, 17 ianuarie, programul Rabla pentru sobe și va prezenta bugetul pentru programele Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), pentru anul 2024, transmite instituția într-un comunicat de presă.

„Ministrul mediului, apelor și pădurilor, Mircea Fechet, va susține miercuri, 17 ianuarie 2024, ora 12.30, o conferință de presă în cadrul căreia va anunța lansarea în consultare publică a Ghidului de finanțare a Programului privind acordarea de sprijin în vederea achiziționării de aparate pentru încălzirea locuințelor („Rabla pentru sobe”) și prezentarea bugetului pentru programele Administrației Fondului pentru Mediu, pentru anul 2024”, potrivit informării de presă.

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a anunțat de anul trecut că ministerul lucrează la ghidul de finanțare pentru acest program. El a spus atunci că ministerul ar putea lua în calcul nu doar sobele pe lemn, ci și centralele pe peleți sau brichete.

Sursă foto: Pixabay

Comentarii

  1. Aruncă cu banii pe fereastră. Cum Rabla pentru sobe ? Pe lemne ?Toate programele RABLA ar trebui să fie eliminate . Din taxele plătite de toți se dau subvenții celor care își cumpără mașini electrice de zeci de mii de euro !
    Asta este risipă bugetară instituționalizată.
    Boloș tu ce păzești ?

  2. Rabla la sobe,in conditiile in care ministerul mediului recomanda sa nu mai folosim lemn pt ardere sa nu poluam, ampreta de carbon, bla,bla,bla… gurvernare de cacao!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *