Ministrul Transporturilor a anunţat că au fost finalizate reparaţiile la staţia de cale ferată Vicşani, la frontiera cu Ucraina/ Grindeanu: Sunt operaţionale acum încă 5 linii de cale ferată

G4Media mai 5, 2022 2 comentarii
cfr, tren, calatori, caile ferate, vagon

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că au fost finalizate reparaţiile la Staţia de cale ferată Vicşani, la frontiera cu Ucraina şi acum sunt operaţionale acum încă 5 linii de cale ferată dintre care 3 linii de cale ferată cu ecartament larg şi 2 linii de cale ferată cu ecartament normal.

„S-au finalizat reparaţiile la Staţia de Cale Ferată Vicşani, la frontiera cu Ucraina! Sunt operaţionale acum încă 5 linii de cale ferată dintre care 3 linii de cale ferată cu ecartament larg şi 2 linii de cale ferată cu ecartament normal. Lucrările de reparaţie şi de consolidare s-au derulat în perioada 28 aprilie – 4 mai 2022, în regie proprie, de Regionala de Cale Ferată Iaşi şi au constat în: – înlocuirea traverselor uzate; – înlocuirea elementelor de prindere; – completarea cu piatră spartă; – buraj”, a scris Sorin Grindeanu, joi pe Facebook.

El a adăugat că în acest moment, vagoanele care provin din Ucraina pot fi transpuse mai eficient pe trenurile de marfă româneşti.

„Astfel, va creşte volumului de trafic de marfă şi vor scădea timpii de mutare a mărfurilor din trenurile de pe liniile cu ecartament larg, în trenurile de pe liniile cu ecartament normal. La ora actuală, în staţia Vicşani sunt funcţionale în total 13 linii de cale ferată, care permit inclusiv operaţiuni mai bune de manevră a trenurilor (6 linii de cale ferată cu ecartament normal şi 7 linii de cale ferată cu ecartament larg)”, a completat ministrul Transporturilor.

sursa: News.ro, Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: George Călin

Comentarii

 1. La ce ajuta treaba asta Grindeanu?
  Dupa ce transbordezi marfa ce faci cu vagoanele alea?
  Te uiti la ele?
  Unde e calea ferata?
  😲
  Magistrala 500 e inutilizabila pentru a duce vagoanele de acolo!
  Face 12 ore trenul de calatori de la Suceava la Bucuresti.
  Si apoi tranfer spre port Constanta inca 12 ore.
  Alt drum nu exista.
  😲
  Daca specialistii tai ti-au zis ca se poate de la Buzau spre Faurei,Constanta, afla ca intre Buzau si Faurei trenul face 4 ore pe 40 km.
  Nu ai linie, iar spre Tandarei e la fel.
  Asa ca duci tor traficul in Bucuresti Triaj si blochezi tot traficul de pasageri romani cu grânele ukrainiene.

  Cat de geniali sunteti!
  Comunicati pe FB cu poporul despre marețele realizari!
  Transbordarea sau repararea a cațiva km e apa de ploaie!

  Zi-ne ceva de A 7!
  O gogoaşă, o merdenea!
  Nu-u asa ca incompetenta guvernului “mieu” va mari nr nerealizarilir din PNRR?
  Tinte ratate!!!
  4 miliarde € imprumutate stau la dospit pentru ca nu aveti proiecte si oameni competenti!
  😡

 2. USR-ul ! Mai vioi ca ARDE si nu mai ramane NIMIC ! Iesiti la lupta ca-i grav. Da-ti zvon in lume sa scrie FT, WSJ, Bloomberg, Politico, Bruegel & Co. despre noi si sa-i traga de urechi.

  Da, mai trage un Der Spiegel un Werner de urechi dar media ‘carul-marul’. Si nu-i departe de ‘fratele Orban’. Chiar mai talentat. Adus tara la crypto-autocratie intr-un timp record si nici macar nu-i ‘General’. Da, e uns cu toate alifiile Masoneriei, alt subiect de care nu vorbeste nici Dracu.

  (si nu vorbim de ‘Clubul de la Roma’ –care chiar aveau niste carti interesante…nici Isarescu nu le-a citit)

  (nu degeaba il vezi imbracat ca ‘Arlechino’…astea-s Riturile…)

  Ortodocsii Satului … Iau ‘aghiasma de 45’ in fiecare dimineata …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.