Ministrul Transporturilor anunță că o asociere de firme româneşti va elabora studiile de fezabilitate pentru construcţia secţiunii Baia Mare-Bistriţa a Autostrăzii Nordului

Baia Mare-Bistrița a Autostrăzii Nordului Sursă foto: Sorin Grindeanu/ Facebook

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță că a fost desemnat câștigătorul pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate necesare construcției secțiunii Baia Mare-Bistrița a Autostrăzii Nordului (Baia Mare-Suceava), potrivit unui mesaj de pe pagina sa de Facebook.

„A fost desemnat câștigătorul pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate necesare construcției secțiunii Baia Mare-Bistrița a Autostrăzii Nordului (Baia Mare-Suceava)! Asocierea de firme românești desemnată câștigătoare trebuie să finalizeze Studiile de fezabilitate în 14 luni de la data semnării”, a scris Grindeanu pe Facebook.

În ceea ce privește valoarea contractelor, cel pentru Lotul 1 (Baia Mare – Dej) are o valoare de 12,74 milioane de lei (fără TVA), iar contractul pentru Lotul 2 (Dej – Bistrița) are o valoare de 8,37 milioane de lei (fără TVA).

Potrivit ministrului, contractele vor putea fi semnate, daca nu există contestații, în termen de 10 zile.

Sursă foto: Sorin Grindeanu/ Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *