Miros înțepător sesizat în stațiile de metrou Constantin Brâncuși și Râul Doamnei, marți seara / Echipele ISU au făcut măsurători, fără a dispune măsuri în transportul public

magistrala 5 Metrou Sursa foto: Nicusor Dan / Facebook

Metrorex a anunțat, miercuri, că angajați ai companiei au sesizat, marți seara, un „miros înțepător” în stațiile de metrou Constantin Brâncuși și Râul Doamnei, de pe magistrala M5. Echipele ISU au făcut măsurători, fără a dispune măsuri în transportul public.

„În după-amiaza zilei de 9 iulie 2024, personalul Metrorex aflat în stațiile de metrou Constantin Brâncuși și Râul Doamnei a sesizat un «miros înțepător». Ca urmare a acestei constatări, Metrorex a anunțat organele competente pentru a analiza situația și a lua măsurile necesare.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), care au efectuat măsurători cu aparatele portabile. În urma acestor măsurători, ISU nu a dispus măsuri care să aibă impact în transportul public de persoane.

Metrorex dorește să asigure publicul că zona este în continuare monitorizată atent, iar sistemul de ventilație funcționează în parametri optimi. Siguranța călătorilor și a personalului rămâne prioritatea noastră principală”, se arată în comunicatul Metrorex.

Sursa foto: Nicusor Dan / Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *