Motorina s-a ieftinit din nou la Petrom / Este a doua scădere de preț în patru zile / În schimb, prețul benzinei a urcat și astăzi cu un ban

Petrom ora 12 - 15 nov 2022

S-a ieftinit din nou motorina la Petrom, tot cu trei bani, ca și sâmbătă, când a avut loc prima ieftinire a carburanților, după un val de scumpiri început în 7 octombrie.

Ieftinirea a fost afișată la stațiile Petrom din Capitală, precum și în Monitorul Prețurilor, în jurul orei 10.
Dimineață, în jurul orei 6, prețurile afișate erau încă cele de ieri, pentru motorină. Urcase, în schimb, prețul benzinei standard față de luni, când a fost aplicată încă o scumpire, de doi bani. 

Litrul de benzină standard costă acum la Petrom în București între 7,18 și 7,24 lei.

Iar cel de motorină standard costă între 8,46 și 8,52 lei.

Prețurile din imagine sunt de la stația Petrom din Calea Vitan nr. 49-55. Ambele imagini sunt de marți, 15 noiembrie, la câteva ore distanță.

 

Seria scumpirii carburanților a început vineri 7 octombrie, după mai multe săptămâni de ieftiniri și s-a încheiat miercuri, 9 noiembrie. Atunci, Petrom a majorat prețurile cu patru bani pentru litrul de benzină standard și cu opt bani pentru litrul de motorină standard.

În această perioadă, au avut loc mai multe modificări de prețuri, astfel că un litru de motorină costă astăzi cu 57 de bani mai mult. Prețul benzinei a urcat în aceeași perioadă tot cu 68 de bani.  

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *