Musk s-a răzgândit, acum spune că angajații Twitter pot lucra de acasă / Joi, Bloomberg scria că Musk le-a trimis un email angajaților în care le-a zis că vor lucra doar la birou

Elon Musk 1 foto Facebook-Wikipedia Wikipedia

Noul proprietar al Twitter, Elon Musk, a declarat că personalul poate lucra de acasă dacă nu este posibil din punct de vedere logistic să vină la birou.

El a răspuns la un mesaj pe Twitter de la un lucrător cu sediul în Irlanda, care a spus că i s-a spus să se întoarcă la birou începând de mâine, scrie radioteleviziunea irlandeză.

“Mulți dintre noi lucrează în toată țara și nu pot face acest lucru”, a scris lucrătorul.

“Aceasta se află în mijlocul unei crize a locuințelor despre care Musk habar nu are absolut deloc și este aproape imposibil să ne mutăm la Dublin atât de repede”.

“Acest lucru ne supune la o cantitate intensă de stres și incertitudine și, din păcate, nu putem face nimic în această privință”, a scris muncitorul.

Elon Musk a răspuns că nu le ordonă oamenilor să se întoarcă la birou.

“Acest lucru este fals”, a scris el.

“Oricine poate fi în birou, ar trebui să fie. Cu toate acestea, dacă nu este posibil din punct de vedere logistic sau dacă au probleme personale esențiale, atunci este bine să rămână acasă”.

“Să lucreze de la distanță este, de asemenea, în regulă dacă managerul lor garantează pentru excelență”, a scris Elon Musk.

Joi, Bloomberg a relatat că Elon Musk le-a trimis pentru prima dată un e-mail lucrătorilor de la Twitter pentru a-i pregăti pentru “vremuri dificile care vor urma” și pentru a pune capăt muncii de la distanță, cu excepția cazului în care el personal a aprobat acest lucru.

Potrivit Bloomberg, noile reguli ar urma să intre în vigoare imediat și angajații ar trebuie să fie prezenți la birou cel puțin 40 de ore pe săptămână.

 

Wikipedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *