Musk : Twitter va lansa bife de control aurii și gri, alături de marcajul albastru / Auriu pentru companii, gri pentru guverne și albastru pentru persoane fizice

twitter elon musk bifa albastra verified

Twitter va lansa vinerea viitoare alte două mărci de verificare – aurie și gri -, odată cu relansarea serviciul de verificare albastră, a declarat directorul executiv Elon Musk într-un tweet, după ce a amânat lansarea la începutul acestei săptămâni, scrie Reuters.

“Verificarea aurie pentru companii, verificarea gri pentru guverne, verificarea albastră pentru persoane fizice (celebrități sau nu). Dureros, dar necesar”, a declarat Musk într-un tweet.

Toate conturile verificate vor fi autentificate manual înainte ca verificarea să fie activată, a precizat Musk.

“Persoanele fizice pot avea un logo secundar minuscul pentru a arăta că aparțin unei organizații, dacă sunt verificate ca atare de acea organizație”, a spus Musk într-un alt tweet, adăugând că va da o explicație mai lungă săptămâna viitoare.

Compania a pus în pauză serviciul de abonare la bifa albastră, anunțată recent, în valoare de 8 dolari, deoarece conturile false au luat amploare, și spusese că serviciul de abonare la bifa albastră, atât de căutată, va fi relansată pe 29 noiembrie. 

Marcajul albastru era rezervat anterior conturilor verificate ale politicienilor, personalităților celebre, jurnaliștilor și altor figuri publice.

 

Sursa foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *