NEPI Residential a vândut 20% din primul proiect rezidențial al companiei, amplasat aproape de mall-ul Vulcan Value Center

Vulcan Residence Sursa foto: NEPI Rockcastle

NEPI Residential, divizia de rezidențial a grupului NEPI Rockcastle a vândut 20% dintre cele 256 de apartamente ale Vulcan Residence, primul proiect rezidențial dezvoltat de proprietarul de mall-uri, în apropiere de mall-ul Vulcan Value Center, la trei luni de la demararea construcției.

„Lucrările de construcție începute în noiembrie, anul trecut, avansează conform graficului, Vulcan Residence urmând, potrivit estimărilor, să fie finalizat în a doua jumătate a anului 2023. În ritmul acesta ne așteptăm ca vânzarea apartamentelor să fie finalizată înainte de terminarea construcției complexului. Odată cu creșterea plafonului de impozitare cu cota TVA 5%, până la pragul de 140.000 euro, și în contextul noilor deprinderi generate de pandemie, se observă un interes sporit al cumpărătorilor, care pun accent pe apartamente moderne. De asemenea, am observat și o creștere a apetitului clienților pentru apartamentele de dimensiuni mai mari, în acest moment unitățile de 3 și 4 camere fiind pe un trend ascendent”, a declarat Iulian Rusu, Head of NEPI Residential.

Vulcan Residence este un proiect rezidențial care va fi construit într-o singură fază, P+12 etaje, cu etajul 12 retras, oferind un număr de  256 de apartamente (studiouri simple și duble, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, precum și unități de tip penthouse pe două niveluri).

Complexul este dezvoltat cu un standarde de sustenabiltate și eficiență energetică nZEB (nearly Zero-Energy Building), are o arhitectură modernă și oferă parcare subterană, parcare supraterană acoperită sau descoperită, infrastructură pentru încărcare electrică pentru autoturisme, biciclete/trotinete, precum și adăposturi pentru biciclete.

Complexul de apartamente se află lângă centrul comercial Vulcan Value Center, la 10 minute de Piața Unirii și Palatul Parlamentului, aproape de grădinițe, școli, licee, oferind acces facil la rețeaua de transport public local. Complexul beneficiază și de proximitatea parcurilor Sebastian, Parcul Izvor, Parcul Carol și a Arenelor BNR.

Sursa foto: NEPI Rockcastle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *