Nestlé România a înregistrat o creștere a afacerilor de peste 7% în primul semestru din 2024

Nestle Sursa foto: Nestle.com

Nestlé România a înregistrat o creștere de 7,2% a afacerilor în primul semestru din 2024, în timp ce în Europa compania a crescut cu 4,5%, potrivit unui comunicat de presă al Nestlé.

„Anunțăm rezultatele financiare pentru prima jumătate a anului ale Nestlé România, reușind să obținem o creștere solidă de 7,2%. Acest rezultat reflectă concentrarea echipei noastre de a furniza produse de înaltă calitate și de a satisface nevoile în continuă evoluție ale consumatorilor noștri. Privind înainte, suntem încrezători în capacitatea noastră de a continua pe aceeași traiectorie, pentru a obține al unsprezecelea an consecutiv de creștere pentru Nestlé România”, spune Silvia Sticlea Country Manager, Nestlé România.

Vânzările totale la nivel de grup au fost de 45,0 miliarde CHF (-2,7%), cu un impact al schimbului valutar de -4,4%. Ca perspective pentru întregul an 2024, compania se așteptă la o creștere organică a vânzărilor de cel puțin 3%. Creșterea organică de 4,5% a fost generalizată în toate zonele geografice și aproape toate categoriile. Pentru 2024, compania se așteaptă la o creștere organică a vânzărilor de cel puțin 3%.