Netflix a picat după lansarea celor mai noi episoade din Stranger Things, unul din cele mai urmărite seriale de pe platformă

Stranger Things Netflix

Platforma Netlfix a picat, vineri seară, în contextul lansării finalului de sezon al thrillerului „Stranger Things”, după ce un număr mare de utilizatori s-au conectat pentru a urmări noile episoade, scrie Bloomberg.

Peste 14.000 de întreruperi au fost raportate de serviciul global de monitorizare Downdetector la miezul nopții, ora Pacificului.

Abonații s-au confruntat cu un picaj brusc al site-ului în timp ce urmăreau noul episod și li s-a afișat mesajul „Eroare de rețea” care le-a spus că există o problemă la conectarea la serverele Netflix și le-a cerut să încerce din nou mai târziu. Înainte ca Netflix să rezolve problemele tehnice, în decurs de o jumătate de oră, utilizatorii au apelat la rețelele sociale pentru a-și exprima frustrarea și a împărtăși meme legate de prăbușirea site-ului și Stranger Things.

Netflix a refuzat să comenteze problema, dar se pare că aceasta a fost rezolvată.

Stranger Things sezonul 4 a avut deja parte de un debut record, după ce a depășit serialul Bridgerton al lui Shonda Rimes, luând în calcul cu cele mai multe ore vizionate într-o premieră de weekend, cu un număr aproape ridicol de 286,79 milioane. Volumul 1 din Stranger Things 4 a stabilit acum recordul, ca serialul nr. 1 în limba engleză în primele patru săptămâni de lansare, record deținut anterior de primele două sezoane din Bridgerton, după cum a raportat Netflix pe baza totalului de ore urmărite.

În plus, piesa „Running Up That Hill” a lui Kate Bush a intrat în top 10 al topului Billboard Hot 100 și pe locul 1 pe iTunes pentru prima dată în istoria sa de 37 de ani.

Stranger Things Sezonul 4 este pe locul doi în topuri în comparație cu Squid Game, cu cele 1,65 miliarde de ore vizionate. Sezonul 4 Volumul 2 durează aproape patru ore și are doar două episoade. Episodul 8 durează 85 de minute, iar episodul 9 durează 150 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *