Netflix transmite angajaților că publicitatea pe platformă ar putea apărea până la sfârșitul anului 2022

Netflix filme sursa foto: Pexels/ John-Mark Smith

Netflix ar putea introduce abonamentele sale la un preț mai mic, unde va plasa anunțuri publicitare, până la sfârșitul anului, mai devreme decât era planificat inițial, a informat marți New York Times, citat de Reuters.

De asemenea, Netflix vrea să nu mai permită partajarea parolelor între utilizatori, potrivit unui raport distribuit angajaților companiei. Netflix nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii a Reuters.

Compania a înregistrat luna trecută prima pierdere de abonați din mai bine de un deceniu și a semnalat pierderi mai profunde în viitor. Creșterea întârziată a abonaților a determinat Netflix să ia în considerare oferirea unei versiuni la preț mai mic a serviciului cu publicitate, invocând succesul ofertelor similare de la rivalii HBO Max și Disney+.

Netflix a spus că va lua măsuri împotriva utilizatorilor care partajează parole, deoarece concurența și partajarea parolelor făceau mai dificilă creșterea numărului utilizatorilor.

sursa foto: Pexels/ John-Mark Smith

Comentarii

  1. Netflix n-are nici-o sansa, e in moarte clinica, doar din prisma calitatii.

    Considerati ca toti ciumpalacii dau rating pe IMDB si totusi productiile Netflix sunt atat de mediocre. (nu mai vorbim de Metacritic, cu toate minusurile lui)

    Da, n-au nici-o sansa in fata HBO, Apple, Disney, care vin tare din spate si au segmentul lor. Amazon e pt. republicani obositi, deci irelevant.

    Este ironic cum Capitalismul isi arata adevarata fata doar in momente de criza. Practic, ce-a patit Netflix este rezultatul unui competitii sanatoase, ceea ce s-ar vedea in tot NASDAQ-ul, daca n-ar fi niste oligarhi nenorociti, hipermonopolizati si monopolizanti.

    De ex. , Fb. n-ar fi trebuit sa aiba dreptul in veci sa-si cumpere competitia(fara Instagram erau morti de mult) si e universal valabil.

    Este o lupta colosala data impotriva Capitalismului din inima Capitalismului. Un fel de boala auto-imuna …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *