Livrarea noii aeronave a companiei Boeing, care costă 442 milioane dolari, ar putea avea întârzieri. Compania vrea să respecte termenul de livrare revizuit de la sfârșitul anului 2023

Boeing-737-MAX

Noua aeronavă Boeing 77X va putea fi certificată la sfârșitul anului 2021, existând o cerere în creștere pentru cel mai mare avion de pasageri cu două motoare din lume, scrie publicația Business Insider.

Aeronava va putea fi folosită atât pentru turismul convențional, transportul de pasageri, cât și pentru transportul de încărcătură mare.

Transportatorii de marfă sunt deja conștienți de punctele forte ale Boeing în dezvoltarea aeronavelor cargo, deoarece aproape fiecare dintre aeronavele comerciale ale producătorului are o variantă pentru transport marfă.

Aeronava are o autonomie de peste 22.000 de km, iar costul pentru producția sa poate ajunge la 442 milioane dolari.

Deocamdată, Boeing este încă în curs de teste de zbor și teste de certificare pentru a se asigura că noua sa aeronavă va respecta termenul de livrare revizuit de la sfârșitul anului 2023. Singurii pasageri care pot zbura cu avionul sunt o echipă de ingineri și piloți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *