Noul CEO al Twitter spune că este „entuziasmată” să transforme platforma

Redacția mai 14, 2023 0 comentarii
twitter sediul central

Noul director executiv al Twitter, Linda Yaccarino, a declarat că este încântată să transforme compania și să realizeze viziunea proprietarului Elon Musk pentru platformă, scriu Bloomberg și Reuters.

În primele sale tweet-uri de când a primit postul, Yaccarino a spus că este dedicată dezvoltării companiei de socializare și a precizat că feedback-ul de la utilizatori este „vital pentru acest viitor”.

A fost prima dată când Yaccarino a vorbit în public de când a apărut joi vestea că se află în discuții pentru a deveni următorul CEO al Twitter. Musk, care a ocupat funcția de CEO de la preluarea Twitter de către acesta, în valoare de 44 de miliarde de dolari, în octombrie anul trecut, a anunțat vineri numirea ei.

„Am fost mult timp inspirată de viziunea [lui Musk] de a crea un viitor mai luminos. Sunt încântat să ajut să aduc această viziune la Twitter și să transformăm împreună această afacere!”, a scris Yaccarino pe Twitter.

Yaccarino, care, în calitate de șefă de publicitate pentru NBCUniversal a Comcast Corp., a petrecut mai mulți ani modernizând afacerea de publicitate, a declarat că este dedicată viitorului Twitter și a spus că feedback-ul utilizatorilor este vital pentru a construi Twitter 2.0.

Yaccarino va prelua o platformă de socializare care a încercat să inverseze o scădere a veniturilor din publicitate și care este asaltată de provocări, alături de o datorie mare.

De când Musk a achiziționat Twitter, agenții de publicitate au fugit de platformă, îngrijorați de faptul că reclamele lor ar putea apărea alături de conținut nepotrivit, după ce compania a pierdut aproape 80% din personal. La începutul acestui an, Musk a recunoscut că Twitter a suferit o scădere masivă a veniturilor din publicitate.

În timp ce Musk a declarat că Yaccarino va ajuta la construirea unei „aplicații pentru totul”, despre care a spus anterior că ar putea oferi o varietate de servicii, cum ar fi plățile peer-to-peer, alegerea unui veteran în domeniul publicității a semnalat că reclamele digitale vor continua să fie un punct central al afacerii.

Musk a declarat de mult timp că intenționează să găsească un nou lider pentru Twitter.

Musk, care este și directorul general al producătorului de vehicule electrice Tesla Inc, a declarat vineri că aducerea lui Yaccarino la conducerea Twitter îl va ajuta să se dedice mai mult timp Tesla.

Sursa foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *