O companie de curierat din România anunță că începe anul cu flotă de mașini formată exclusiv din vehicule electrice

Redacția ian. 17, 2023 0 comentarii
curiera foto masini

Curiera Transport Solutions a trecut în noul an cu o flotă de mașini 100% electrice, anunță reprezentanții companiei de curierat. Un lot de 6 vehicule de logistică 100% electrice, model DFSK EC-35, achiziționat prin SUVCARS, a ajuns în luna decembrie.

Autoturismele din flota companiei au fost achiziționate în 2022, în urma unei investiții de peste 1 milion de euro în eficientizarea activității.

„Emisiile care intră sub Scope 3 reprezintă un procent surprinzător de mare din emisiile totale pentru multe companii, adesea cea mai mare parte din totalul acestora. Contractarea serviciilor prestate cu ajutorul mașinilor electrice ne ajută nu doar în procesul de raportare, de a face un pas înainte către NET 0 Emissions, dar și din punct de vedere financiar, în relație cu partenerii”, spune Silvia Duță, CEO & Fondator Curiera Transport Solutions .

Primele 4 mașini electrice achiziționate sunt marca Nissan, urmate de autovehiculele DFSK EC-35. Odată cu sosirea acestui lot de mașini electrice, Curiera a scos din circuit autovehiculele pe carburant, acestea urmând a fi folosite doar în cazuri excepționale.

Pe lângă mărirea flotei electrice, în 2023 ne dorim să facem din ce în ce mai puțină intermediere și să devenim un serviciu de curierat de sine stătător”, a menționat Duță.

Încă 3 mașini electrice sunt așteptate să ajungă în parcul auto în două luni. În funcție de disponibilitatea producătorilor și de plafoanele facilităților fiscale, Curiera estimează ca ar putea suplimenta parcul auto cu încă 10 mașini electrice, până la finalul anului 2023.

Curiera se adresează micilor producători și comercianți care au de trimis între 1 și 1.000 de colete pe lună. În medie, 2.000 clienți au apelat la serviciile de curierat.

Compania are sediul în București și oferă servicii de livrare (național și internațional), e-Fulfillment (depozitare, picking, împachetare, creare AWB, etichetare și expediere), urmărire colete online în timp real, asistență pentru clienți atât direct, cât și în relația cu transportatorii parteneri și serviciul „Bani instant” (expeditorul primește banii din ramburs în doar câteva ore de la livrarea coletelor), Curiera Express.

Foto: Curiera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *