O nouă întârziere pe şantierul pasajului Doamna Ghica: Primăria Capitalei a respins singura ofertă depusă pentru achiziţia tablierului metalic / Licitaţia va fi reluată

pasajul doamna ghica

Finalizarea pasajului suprateran din intersecţia de la Doamna Ghica, în sectorul 2 al Capitalei, este aproape imposibilă la sfârşitul anului viitor (ultimul termen asumat), după ce singura ofertă depusă pentru tablierul metalic a fost respinsă ca neconformă.

Practic, Primăria Capitalei, prin Trustul de Clădiri Metropolitane, trebuie să reia licitaţia de 22 de milioane de lei pentru achiziţia tablierului metalic, oferta companiei Metabet din Piteşti fiind respinsă ca neconformă.

În urmă cu o lună, Primarul General Nicuşor Dan, dădea asigurări că pasajul suprateran va fi terminat până la sfârşitul anului viitor. „Ca să îl termini trebuie să faci niște picioare, lucrările la baza podului. Acum e procedură de achiziție pentru planșeul care se pune peste picioare și nu se poate monta decât în primăvară”, preciza la B1 TV, Primarul General.

Licitaţia pentru tablierul metalic a fost lansată în această vară, la termenul limită – 2 septembrie – a fost depusă o singură ofertă, iar după aproape două luni de evaluare procedura a fost anulată. În iulie, la reluarea lucrărilor pe şantier, Nicuşor Dan promitea ridicarea restricţiilor de circulaţie în zona intersecţiei până la începerea noului an şcolar, ceea ce nici acum nu s-a întâmplat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.