„Office Renaissaice” – O nouă formă de revenire la normal: Se întorc chiriașii clădirilor de birouri

Carmen Radu iun. 15, 2021 0 comentarii
Globalworth Office Renaissance

Chiriașii clădirilor de birouri încep să se întoarcă, odată cu relaxarea restricțiilor și revenirea la normal. Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est, anunță că, în ultimele săptămâni, a înregistrat o creștere medie săptămânală de 4% a ocupării fizice în proprietățile din România.

„După mai bine de un an de zile în care restricțiile ne-au impus să lucrăm de acasă, programul de vaccinare în curs, relaxarea treptată a anumitor măsuri luate de autorități pentru a minimiza impactul pandemiei COVID-19 și dorința tot mai mare a corporațiilor și a angajaților de a se întoarce la birou sunt reflectate într-o creștere treptată a ratelor de ocupare în clădirile Globalworth”, arată investitorul imobiliar.

Globalworth anunță astfel lansarea campaniei „Office Renaissance”, pentru a marca întoarcerea chiriașilor în clădirile de birou din portofoliu. Campania subliniază mesajul de întâmpinare al Grupului către persoanele care lucrează fizic sau vizitează proprietățile Globalworth. Din ce în ce mai multe companii au anunțat intenția de a reveni fizic la birou.

„A fost o perioadă grea pentru noi toți și ceea ce ne lipsește cel mai tare este interacțiunea umană. Viața de birou nu este doar despre muncă, ci și despre a face parte dintr-o comunitate. Și abia după ce am început să lucrăm de acasă am înțeles cu adevărat importanța acestei apartenențe. Ne bucurăm că Globalworth District, comunitatea noastră de business, se întoarce într-o formă hibridă la birou, iar noi am ales să o întâmpinăm prin campania OFFICE RENAISSANCE. Având ca principală inspirație operele lui Michelangelo si Leonardo da Vinci, am dorit să subliniem această renaștere a vieții (de birou), această regăsire, această conexiune care ne-a lipsit atât de tare, a spus Georgiana Oltenescu, Group Head, Marketing and Communication la Globalworth.

Peste 210 de companii închiriază spațiu în cele 16 clădiri Globalworth din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *