Opel recheamă în service 194.000 de automobile Insignia din cauza unor posibile probleme la sistemul de frânare,

robert-klank-1Fux_xS0je0-unsplash Sursă foto: Unsplash

Constructorul auto german Opel a decis să recheme la service aproximativ 194.000 de automobile modelul Insignia din cauza unor posibile probleme la sistemul de frânare, informează un articol publicat vineri în cotidianul german Handelsblatt, preluat de Reuters, citat de Agerpres.

Sunt vizate automobilele Insignia produse între 2018 şi 2020. Un purtător de cuvânt de la Opel a confirmat pentru Handelsblatt operaţiunea de rechemare, care a fost iniţiată de Autoritatea federală de transport din Germania. Unitatea de control ABS a vehiculelor afectate urmează să beneficieze de un update software.

Potrivit Handelsblatt, în anumite condiţii, distanţa de frânare a automobilelor Insignia poate creşte dacă compensatorii hidraulici de frânare nu sunt activaţi. Deocamdată nu au fost raportate incidente care să implice rănirea unor persoane sau pagube materiale ca urmare a acestor probleme.

Rechemarea la service a automobilelor modelul Insignia vine la o săptămână după ce Opel a demarat o acţiune similară pentru peste 200.000 de automobile Corsa.

Sursă foto: Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *