Pași în realitate pentru lumea virtuală: Meta Platforms pregătește deschiderea primul său magazin fizic

Redacția apr. 26, 2022 0 comentarii
metaverse

Meta Platforms urmează să deschidă primul său magazin fizic, unde cumpărătorii vor putea testa şi cumpăra căşti de realitate virtuală şi alte gadget-uri, în timp ce compania pregăteşte paşii pentru a-şi promova metaversul, transmite agenția Reuters, citată de News.ro.

Magazinul Meta de 1.550 de metri pătraţi din campusul companiei Burlingame, California, se va deschide pe 9 mai şi va prezenta demonstraţii pentru căştile sale Quest 2 VR şi dispozitivul pentru apeluri video Portal, precum şi ochelarii de realitate augmentată (AR) Ray-Ban, a anunţat luni Meta.

Dispozitivele, cu excepţia ochelarilor Ray-Ban, vor fi disponibile pentru cumpărare din magazin.

Produsele pot fi cumpărate şi online.

Meta investeşte mult în metavers – un spaţiu virtual în care oamenii interacţionează, lucrează şi se joacă – prin adăugarea de noi funcţii la dispozitivele hardware care servesc drept puncte de acces la lumea virtuală.

La începutul acestei luni, proprietarul Facebook a declarat că va începe să testeze instrumente pentru vânzarea activelor şi experienţelor digitale în cadrul platformei sale de realitate virtuală Horizon Worlds, o platformă VR lansată de Meta la sfârşitul anului trecut.

xrtoday.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.