Patru cazări în mijlocul naturii pentru a te relaxa în weekend

Cetatuia Sursă foto: Cetatuia/Facebook

Dacă simți nevoia să te retragi din agitația urbană și să te reconectezi cu natura, aceste patru destinații de cazare în mijlocul naturii sunt perfecte pentru a-ți satisface dorința de aventură și relaxare. Economedia a realizat o scurtă listă cu locații care se află în mijlocul naturii.

Cetățuia

Cetatuia
Sursa foto: Facebook/ Cetatuia Hotel & Restaurant

Situată la poalele munților, la aproximativ 30 de kilometri de centrul orașului Buzău, Cetățuția Buzău te invită într-o călătorie către farmecul sălbatic al naturii și misterul său adânc. Această cabană rustică oferă o experiență autentică de refugiu în natură. Cu priveliști panoramice impresionante și trasee de drumeție ce încep chiar din fața ușii, vei fi captivat de frumusețea simplă și liniștea acestui loc.

Cetățuția Buzău îți oferă posibilitatea de a te bucura de aventuri în natură, de la drumeții montane până la observarea vieții sălbatice.

Cetatuia
Sursa foto: Cetatuia Hotel & Restaurant/ Facebook

Potrivit Booking.com, printre activitățile disponibile la această proprietate se numără tenis de masă, tir cu arcul sau o plimbare cu bicicleta de munte. Mânăstirea Ciolanu se află la 3 km de această proprietate. Vulcanii noroioși sunt la 30 km, Siriu la 57 km de Cetățuia, iar Sărata-Monteoru se află la 33 km. București este la 110 km, iar aeroportul Henri Coandă se găsește la 107 km.

Prețul pe noapte variază în funcție de perioada aleasă și tipul de cazare, începând de la 400 lei pe noapte o cameră de două persoane și ajungând până la 600-700 lei pe noapte pentru un bungalow construit integral din lemn de 35 mp, potrivit platformei Booking.com.

Cetatuia
Sursa foto: Cetatuia Hotel & Restaurant/ Facebook

Casa Maria

Casa Maria
Sursă foto: Casa Maria/Facebook

Casa Maria Valea Draganului se află în satul Lunca Vișagului, la 48 km de stațiunea Stâna de Vale și este situată în apropierea Clujului. Pensiunea se află în apropiere de Barajul Drăgan, la altitudinea de 1100 metri. Ultimul kilometru de drum se parcurge pe o cărare forestieră, prin pădurea răcoroasă de brazi.

„Deși este un loc izolat, ne dorim ca fiecare oaspete să iși gasească relaxarea în felul său. Pentru cei care vor să se odihnească, terasa, sezlongurile sau un picnic în natură sunt ideale. De asemenea în living oferim nenumărate cărți, jocuri indoor, dar și un televizor pentru o seară de film sub pături. Pentru cei mai aventuroși, puteți explora lacul Drăgan-Floroiu pe jos, cu bicicleta sau chiar cu barca”, potrivit mesajului publicat pe site-ul oficial.

Potrivit Aibnb, prețul pentru o noapte de cazare pentru două persoane începe de la 300 lei.

Luxury Lake House

Vila Luxury Lake House
Sursă foto: Vila Luxury Lake House/Facebook

Situată la aproximativ 100 de kilometri de București, Vila Luxury Lake House este situată pe un domeniu privat  de 30.000 mp, chiar pe malul Lacului Paltinu, în inima unei păduri cu copaci seculari, înconjurată de Muntii Baiului si Grohotiș,

Cu interioare spațioase, facilități moderne și vederi spectaculoase asupra unui lac pitoresc, Luxury Lake House este locul ideal pentru o escapadă romantică sau o vacanță de lux în mijlocul naturii. Poți explora împrejurimile cu canoele disponibile sau pur și simplu te poți relaxa pe terasă și să te bucuri de liniștea și frumusețea naturală din jur. Prețurile încep de la 1.400 lei pentru a rezerva toată cabana.

Vila Luxury Lake House
Sursă foto: Vila Luxury Lake House/Facebook

Cabana Șapte

Cabana Șapte
Sursă: Cabana Șapte

Cabana Șapte este situată la poalele munților Făgăraș, fiind la o oră și jumătate de Aeroportul Internațional Sibiu și de orașul Brașov și la 30 de minute de orașul Făgăraș. Acest loc este perfect pentru cei care iubesc munții și natura sălbatică.

Cabana a fost complet remodelată în 2017 și este dotată cu tot ce au nevoie turiștii pentru un sejur scurt, potrivit site-ului oficial.

Cabana Șapte
Sursă: Cabana Șapte

Cabana se rezervă în totalitate, iar prețurile încep de la 1.250 lei pe noapte în timpul săptămânii, iar în weekend prețul este de 1.500 lei.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *