Pistol, CNAIR : De luna viitoare se va putea circula pe sectorul de autostradă cuprins între DN4 și Autostrada Soarelui

A0 sud lot 1 Sursa foto: Cristian Pistol/ Facebook

Constructorul turc înregistrează un “ritm bun de lucru” pe ultimii 10 km ai lotului 1 din A0 București Sud, spune directorul CNAIR, Cristian Pistol, care anunță că,  în aceste condiții luna viitoare se va putea circula și pe sectorul de autostradă cuprins între DN4 și A2 (Autostrada Soarelui).

Constructorul turc (Alsim Alarko) al lotului 1 (16,93 km) lucrează acum la montarea parapetului pe bretelele care asigură accesul în și din A2 și la așternerea balastului stabilizat pe calea 1 în zona km 55+500 (ultimul sector pe care mai trebuie executată acest tip de lucrare). Constructorii execută și rosturi de dilatație pe pasajul care traversează A2.

După finalizarea acestor lucrări se va putea circula continuu pe autostradă de la intersecția cu DN6 până la Constanța (A0 Sud și A2), pe o lungime de 236 de km.
Circulația pe Lotul 2 al A 0 Sud între intersecțiile cu DN6 și DN5 a fost deschisă anul trecut (2023), iar în luna aprilie 2024 a fost deschisă și o secțiune de 7 km din lotul 1, care continuă legătura până la intersecția dintre A0 și DN4.

Sursa foto: Cristian Pistol/ Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *