Platforma de eCommerce CloudCart a dezvoltat CloudIO, un instrument de inteligență artificială dedicat magazinelor online

Cumparaturi online pexels.com

CloudCart, platforma profesională de eCommerce-as-a-service, a lansat o soluție de AI, disponibilă pentru toți cei 1600 de clienți – comercianți online din cele 7 țări, inclusiv România, în care activează compania, potrivit unui comunicat de presă.

CloudIO oferă progrese semnificative în managementul magazinelor online, oferind caracteristici revoluționare pentru crearea de descrieri captivante, îmbunătățirea optimizării SEO și creșterea eficienței generale.

„CloudIO este asemenea ChatGPT, dar dedicat pentru e-commerce. Este expertul personal în comerț electronic, adaptat și instruit pentru fiecare magazin de pe CloudCart. Datorită progresului tehnologic rapid în domeniul inteligenței artificiale, a face compromisuri nu este o opțiune. Furnizarea celui mai nou avantaj competitiv pentru clienții noștri a fost o prioritate”, a declarat Petar Iliev, director tehnic și co-fondator al CloudCart.

Potrivit comunicatului de presă, CloudIO simplifică operațiunile zilnice ale magazinelor online. Comercianții își cresc vizibilitatea și accesibilitatea produselor în motoarele de căutare, generând simultan texte variate – de la descrieri de produse până la optimizare SEO, pentru categorii și pagini statice. Instrumentul inovator este construit în mod special pentru comerțul electronic, utilizând date și comenzi specifice industriei, pentru eficiență și relevanță maximă. Prin capacitatea de a se adapta și a învăța continuu, CloudIO reprezintă un instrument deosebit de util în lumea SEO, aflată într-o continuă evoluție, unde a te menține în fața concurenței este esențial.

„Odată cu implementarea CloudIO, am transformat modul în care comercianții își formează și gestionează conținutul online. Am obținut costuri de până la 5 ori mai mici pentru descrierile de produse și un proces de optimizare SEO de până la 5 ori mai rapid pentru motoarele de căutare. În plus, am reușit să economisim peste 90% din timpul fiecărui comerciant, pe care îl pot reinvesti în alte direcții ale afacerii lor”, a declarat Nikolay Iliev, CEO și co-fondator al CloudCart.

pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *