Poșta Română a lansat o licitație pentru achiziția a trei stații de sortare automatizată de colete, în valoare de 7,5 milioane lei 

posta romana Sursa foto: posta-romana.ro

Poșta Română a lansat în SEAP o licitație pentru achiziția a trei instalații de sortare automatizată de colete, în valoare de 7,5 milioane lei.

Conform prevederilor caietului de sarcini, Poșta Română a lansat o licitație pentru achiziția a trei instalaţii de sortare automatizată colete cu scanare Barcode 1D, 2D care să permită interconectarea şi integrarea cu sistemele informatice ale CNPR, pentru dotarea HUB-urilor Logistice şi Curierat Regionale ale Sucursalelor Braşov, Iaşi şi Timişoara.

Reamintim că anul trecut Poșta România a implementat tehnologia de automatizare robotică a proceselor (Robotic process automation – RPA) pe care o foloseşte UiPath la Departamentul de Trezorerie și a mai derulat alte inițiative de modernizare, respectiv folosirea softului ChatGPT pentru a scrie o fișă de post.

„Mergem în două direcţii. Una este aceea de a încerca să păstrăm tradiţiile şi valorile companiei pe mai departe şi în al doilea rând încercăm să aducem tot ce înseamnă modernitate. Şi ca să scoatem acest lucru în evidenţă am pregătit două exemple, concret ce am făcut, ce se face în companie în clipa de faţă. Deci, nu este o prezentare despre ce va fi, ci despre ce există acum. Şi avem pe de o parte…cred că toată lumea a auzit de UiPath, că este o companie cu care ne mândrim, o companie românească, care e apreciată. Tehnologia de RPA pe care o foloseşte UiPath am încercat să o implementăm şi noi aici la Compania Naţională Poşta Română încă de acum un an de zile. Din fericire, am avut o echipă deschisă la minte şi curajoasă chiar să implementăm acest lucru la Departamentul de Trezorerie”, a spus Ştefan, la conferinţa „Navigating the Digital Frontier: Entrepreneurship, Politics, and Strategy”.

Potrivit acestuia, un alt exemplu de modernizare este dat de utilizarea ChatGPT.

Valentin Ştefan a susţinut că Poşta Română se află în plin proces de restructurare şi trebuie rescris tot ce înseamnă „birocraţie” în cadrul companiei. În acest sens, el a dat exemplul unei fişe de post scrise de ChatGPT.

Sursa foto: posta-romana.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *