Investitorul israelian Hagag plătește peste 5.800 de euro/mp pe un teren de 1.362 mp din Primăverii

H Victoriei 139

Acţionarii Practic SA, companie controlată în proporție de 48% de Radu Dimofte, partener al lui Puiu Popoviciu, proprietar de spații comerciale stradale, au aprobat vânzarea unui teren de 27.845 mp, situat în Brașov pentru 2,65 de milioane de euro, către Onix Residence, companie deținută de Mohhamad și Hassan Murad  și a unui teren de 1.362 mp din București, de pe Bulevardul Primăverii, către Hagag pentru un preț record de opt milioane de euro.

Plata terenului din Brașov se va face în două tranșe, respectiv o tranșă de 500.000 de euro plus TVA, care se achită la momentul semnării și o a doua tranșă de 2,145 milioane de euro plus TVA va fi plătită în maximum cinci luni de la data semnării contractului.

Vînzarea terenului se va face către Onix Residence, companie controlată de frații Mohhamad și Hassan Murad.

Vânzarea celui de-al doilea teren, aprobată de asemenea de acționari, se face pentru o suprafață de 1.362 mp de pe bulevardul Primăverii, cumpărător fiind dezvoltatorul israelian Hagag, care va plăti opt milioane de euro în două tranșe de patru milioane de euro.

Hagag va cumpăra terenul prin firma Hagag Primăverii 1 și va plăti un preț de circa 5.873 de euro /mp. Compania e cunoscută pentru investițiile atât în proiecte noi, cât și în clădiri istorice, precum Palatul Stirbei,  H Victoriei 109, H Victoriei 139 și H Tudor Arghezi 21.

Ultima dată, la mijlocul lunii noiembrie, israelienii au preluat hotelul Susai din Predeal, compania având în vedere investiții de circa 60 de milioane de euro pentru renovarea și modernizarea proprietății, care va deservi, ca și în prezent, segmentul hotelier.

Sursa foto: Hagag Development

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.