Preluarea firmei Terravis Studio de către două companii din domeniul energiei regenerabile, autorizată de Consiliul Concurenței

Redacția mai 30, 2023 0 comentarii
casa panouri solare fotovoltaice Sursa foto Pixabay (2)

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Res Terranet Holding și Greenvolt Power Solar Poland preiau Terravis Studio S.R.L., potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Concurenței.

Res Terranet Holding S.R.L. face parte din Grupul Terravis care este activ, prin intermediul mai multor companii românești, în dezvoltarea, generarea, comercializarea, furnizarea și gestionarea activelor în domeniul energiei regenerabile.

GreenVolt Power Solar Poland sp. z o.o. face parte din grupul portughez GreenVolt, un producător de energie regenerabilă, care activează în domeniul biomasei, al proiectelor de energie solară fotovoltaică și al producției descentralizate de energie.

Terravis Studio S.R.L. activează în România în domeniul energiei regenerabile.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *