S-a deschis duminică Târgul de Crăciun de la Timișoara, iar vizitatorii pot găsi aici din belșug langoși, mici, cârnați de casă, fripturi, ceafă de porc, pastramă, dar și pastrav, cartofi prăjiți ori murături, relatează Opinia Timișoarei.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

- articolul continuă mai jos -

Se poate servi un langoș, al cărui preț pleacă de la 20 de lei bucata, unul simplu, iar suma crește în funcție de ingredientele în plus pe care și le dorește fiecare, brânză, smântână, usturoi, șuncă, verdeturi și altele.

La standurile de mâncare sunt produse pentru toate gusturile, unele vândute la bucată, însă majoritatea la sută de grame.

Analize Economedia

calcule buget
investiții, creșteri, acțiuni, bursă, taur, bull
cresteri, dividende, bursa, piata de capital
Dubai proprietati imobiliare
România-Ungaria steaguri
un programator lucreaza la un laptop
adrian-dragos-paval-dedeman
economie calcule
somer calculator
burse, piete, multipli
bani, lei, economie, finante, deficit, inflatie
armata romana, capu midia, romania, nato, militari, soldati, antrenament, exercitiu militar, himars, rachete, sisteme de aparare aeriana
auto, masina chinezeasca
om robot industria automotive
transport
studenti, universitate, academie, absolventi
Piața de curierat, România, Cargus, Sameday, Fan Courier, Profit net, Cifră de afaceri, Pachet
Fermier cu legume
linie asamblare Dacia
Imagine apa piscină
Job, căutare de job, șomeri, tineri șomeri
Knauf Insulation, fabrica vata minerala sticla
George-Simion-Nicusor-Dan (1)
Steaguri Romania si UE
bani, lei, finante, bancnote, euro, 5 lei
bec iluminat, becuri
piata auto, uniunea europeana, romania
recesiune
sua dolari drapel ajutor steag flag us bani karolina-grabowska-4386425
Piata 9 restaurant

Micii pleacă de la 7 lei bucata, iar cârnații de casă, ceafa de porc, pulpele de pui, pastravul sau frigăruiile de la 12 lei/100 grame. Pastrama de oaie se vinde tot la gramaj, iar prețul pleacă de la 15 lei, cartofii prăjiți sau murăturile de la 7 lei/100 de grame.

Cei care vor să încerce fasolea cu ciolan, trebuie să știe că porția este de 25 de lei, și are în jur de 500 de grame, iar o tocaniță de berbecuț cu mămăliguță este 15 lei/100 de grame.

În ceea ce privește produsele tradiționale la kilogram, toba, caltaboșii, slănina sau salamul cu șuncă pleacă de la 50 de lei, jambonul de la 75 lei sau șoricul de la 100 de lei/kilogram.

Jumările pleacă de la 10 lei/100 de grame, iar răciturile de la 20 de lei sută de grame.

Vinul fiert pleacă de la 10 lei paharul de 300 ml, apa costă 6 lei, în timp ce pentru sucurile carbogazoase vom scoate din buzunar 10 lei.

La desert, vizitatorii se pot răsfăța cu kürtőskalács, la 25 de lei, sau plăcinte ardelenesti, care pleacă de la 20 de lei bucata.