Producătorul finlandez de anvelope Nokian Tyres va angaja încă 350 de persoane anul viitor/ În total compania va ajunge la 550 de angajați în 2024

fabricaNokian Tyres Oradea Sursa foto: Nokian Tyres

Producătorul finlandez de anvelope Nokian Tyres anunță că va angaja aproximativ 350 de persoane în 2024, la noua unitate de producție din Oradea, județul Bihor, a cărei construcție a demarat în 2023, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Cele 350 de posturi sunt dedicate atât managerilor, cât și operatorilor din zona de producție. Candidații sunt invitați să aplice online sau să își depună CV-ul la sediul fabricii din Str. Ogorului, nr. 36, Oradea. În total, Nokian Tyres va crea în Oradea aproximativ 550 de locuri de muncă.

„La ora actuală se lucrează intens atât pe șantier, cât și în departamentul de Resurse Umane, pe măsură ce ne pregătim să primim peste 500 de oameni bine pregătiți în echipa noastră. Toți cei interesați sunt invitați să aplice și sperăm să ajungem împreună la destinația pe care ne-o dorim cu toții – o carieră de succes în cadrul Nokian Tyres România”, a declarat Susanna Tusa, director general, vice președinte al Nokian Tyres Romania Operations și lider al proiectului fabricii din România.

La începutul anului 2024 se va forma o Echipă de Lansare, care va participa, pe parcursul primăverii, la un stagiu de pregătire oferit de Nokian Tyres la sediul companiei din orașul Nokia, Finlanda.

Fabrica din România va face parte din rețeaua globală de producție a Nokian Tyres, alături de celelalte unități din Finlanda și Statele Unite ale Americii. Capacitatea anuală de producție va fi de 6 milioane de anvelope, cu potențial de extindere în viitor.

Fabrica se va concentra pe producția de anvelope pentru autoturisme și SUV-uri de mari dimensiuni, care vor fi vândute în principal pe piața din Europa Centrală. Locația va găzdui, de asemenea, o unitate de distribuție pentru depozitarea și distribuția anvelopelor. Suprafața construită însumează aproximativ 100.000 m2. Investiția totală în construirea de la zero a fabricii este estimată la aproximativ 650 de milioane de Euro, ceea ce reprezintă una dintre cele mai valoroase investiții din România, din ultimii ani.

Sursa foto: Nokian Tyres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *