Rable cu reclame la firme de tractări, “presărate” pe Transfăgărășan (Turnul Sfatului)

tractari transfagarasan turnul sfatului Sursa foto: Turnul Sfatului

De la Cârțișoara până la Bâlea Lac sunt 30 de kilometri și șase mașini lăsate pe marginea drumului drept reclame la firme de tractări – o rablă la cinci kilometri, după cum relatează Turnul Sfatului. Toate acestea numai pe partea din județul Sibiu a Transfăgărășanului. În vreme ce unii turiști și antreprenori nu văd nicio problemă la această formă de promovare a unei afaceri, iubitorii de natură spun că poluează, mai ales din punct de vedere vizual.

”Cine vrea să urce într-o rezervație naturală ca să vadă rable abandonate în fața peisajului?”, se întreabă un turist.

Duminica aceasta, la doar trei zile de la deschiderea oficială a drumului, au apărut alte două vehicule abandonate, având roțile dezumflate și tobele de eșapament căzute. Ceea ce este și mai grav este faptul că proprietarul acestor vehicule, care este același pentru ambele mașini, a îndepărtat intenționat plăcuțele de înmatriculare.

Proaspăt reales în funcție, primarul comunei Cârțișoara a transmis că a fost ocupat cu campania electorală și nu a avut timp să vadă exact care este situația pe Transfăgărășan, însă se va apleca asupra problemelor de aici în zilele următoare.

De partea cealaltă, atât Poliția Rutieră cât și Direcția Regională de Drumuri și Poduri – administratorul drumului – au precizat public faptul că nu pot interveni din punct de vedere legal.

Citește articolul integral pe Turnul Sfatului

Sursa foto: Turnul Sfatului

Comentarii

    • Infractorii PSD-PNL confisca prin metoda ,,substituirii” doar proprietatile si bunurile de valoare ale populatiei discriminate, nu rablele complicilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *