Radiocom câștigă un nou contract de 60 de milioane euro pentru broadcasting-ul programelor radio-ului public

radiocomunicatii

Societatea Națională de Radiocomunicații RADIOCOM, care asigură difuzare şi transport terestru al programelor radio şi TV, a câștigat un contract cu o valoare de 308 milioane lei pentru asigurarea serviciilor de broadcasting pentru difuzarea emisiunilor Societății Române de Radiodifuziune, radio-ul național, potrivit unui anunț din SICAP. Și până acum tot RADIOCOM asigura broadcasting-ul programelor naționale de radio, însă pe un preț mai mic.

„Valoarea noului Acord cadru, încheiat pentru perioada 11.10.2023 – 31.12.2025, înregistrează o creştere de 6,2% faţă de cel precedent, subliniind angajamentul ferm al ambelor părţi în menţinerea calităţii serviciilor şi în capacitatea de adaptare la un mediu în continuă schimbare.

Semnarea acestui Acord cadru reprezintă un pas important pentru asigurarea bunei funcţionări a activităţii companiei noastre, garantând stabilitate şi dezvoltare pe termen lung. Ne permite să continuăm să oferim servicii de înaltă calitate clienţilor şi partenerilor noştri, să susţinem dezvoltarea companiei şi să ne menţinem competitivitatea pe piaţă”, a declarat Alexandru – Hazem Kansou, Director General al RADIOCOM.

Cu o istorie de nouăzeci de ani, RADIOCOM este principalul furnizor naţional de servicii de broadcasting, fiind operatorul care transmite programele publice de radio şi televiziune, prin intermediul celei mai mari reţele de emiţătoare.

Societatea Română de Radiodifuziune (asociată deseori cu denumirea de Radio România) este un serviciu public autonom de radiodifuziune de interes național, cu atribuții de informare, educație și divertisment, independent editorial, care își desfășoară activitatea sub controlul Parlamentului, în condițiile Legii nr. 41 din 17 iulie 1994 (republicată și actualizată) și în conformitate cu convențiile internaționale la care România este parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *