Raluca Turcan anunță acordarea de stimulente pentru angajații care lucrează la recalcularea pensiilor

Raluca Turcan Sursa foto: Facebook

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunțat sâmbătă că angajații implicați în procesul de recalculare a pensiilor vor primi „stimulente”, argumentând că activitatea acestora s-a „dublat practic”.

„Toți cei implicați știu deja că lucrăm la o serie de măsuri care să permită continuarea accelerată a acestei activități în perioada următoare prin suplimentarea de personal (pe perioadă determinată) și stimulente pentru cei care și-au dublat practic activitatea. Am comunicat astăzi colegilor din Casa de Pensii Sibiu intenția noastră de a finaliza actul normativ referitor la recrutarea de personal și acordarea de stimulente în cel mai scurt timp posibil”, a scris ministrul, pe pagina sa de Facebook.

Raluca Turcan a susținut că în acest fel se pregătește și „cadrul legal pentru absorbția banilor din PNRR pentru reforma sistemului de pensii, reformă care pe lângă recalculare, digitalizare și dotare cu echipamente cuprinde și această componentă de sprijin pentru structurile actuale implicate în acest proces fără precedent”.

Sursa foto: Facebook

Comentarii

 1. A descoperit America!

  Ce se făceau Casele de Pensii fara asa mândrețe de Ministru?
  Care: dai si lupta, dai si lupta!
  Pentru pensii!
  Pentru salarii bugetari!
  Unde nu se va intampla nimic!
  Cine intelege lupta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *