Renault implementează Switch Car, un program prin care înlocuiește mașinile electrice ale clienților cu mașini pe combustie pentru 30 de zile pentru deplasările lungi

megane

Renault vinde vehicule electrice de aproape un deceniu în Europa, dar, recunosc directorii, unii potențiali cumpărători încă ezită, din cauza riscului de a rămâne fără energie pe drum sau chiar să găsească o stație publică de încărcare, dat fiind faptul că acestea nu s-au dezvoltat în același ritm cu mașinile electrice.

“Consumatorii nu vor putea să treacă la vehicule cu emisii zero dacă nu există suficiente stații de încărcare de-a lungul drumurilor pe care conduc”, a avertizat directorul general al ACEA, Eric-Mark Huitema.

Prin urmare, producătorul auto speră să pună capăt îndoielilor clienților lansând o suită de servicii „care să ofere liniște” pentru a completa noul hatchback compact Megane E-Tech Electric.

Serviciile sunt oferite, scrie Automotive News Europe, prin Mobilize, unitatea de afaceri de servicii de mobilitate a Groupe Renault, au declarat directorii companiei la un eveniment recent de testare Megane, complet electric, în Spania.

Principalul dintre acestea este Switch Car, un program care permite proprietarilor să rezerve orice vehicul Renault cu kilometraj nelimitat până la 30 de zile pe an, în funcție de țară. Se adresează șoferilor care nu doresc să-și facă griji cu privire la încărcarea în călătorii lungi, cum ar fi vacanțele în familie, și vor alege, în schimb, un model cu motor cu ardere internă pe care îl pot alimenta la o benzinărie.

Switch Car este disponibil prin programele interne de finanțare Renault, la un cost suplimentar de 30 de euro (aproximativ 33 de dolari) pe lună în Franța.

Sursa foto: Renault

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *