Retailerul de modă Primark va deschide primul magazin în România pe 15 decembrie

Redacția nov. 17, 2022 0 comentarii
Primark

Retailerul de modă Primark a anunțat joi că primul său magazin din România va fi inaugurat în București în data de 15 decembrie, în centrul comercial ParkLake, magazinul urmând să fie deschis începând cu ora 10.00.

Prin această inaugurare, Primark intră pe cea de-a 15-a piață, o continuare a planurilor sale de extindere în Europa Centrală și de Est. România se alătură altor piețe-cheie din Polonia, Republica Cehă și Slovenia.

Primark a anunțat și un al doilea magazin în București, în centrul comercial AFI Cotroceni, care urmează să se deschidă în 2023.

Noul magazin va crea 290 de locuri de muncă pentru economia locală din București, iar o serie de locuri de muncă cu jumătate sau normă întreagă sunt încă disponibile, inclusiv posturi de asistent retail la Primark, dar și posturi de conducere.

Noul magazin Primark din ParkLake București se va întinde pe o suprafață de 3.735 mp, împărțită pe două etaje.

Maciej Podwojski, Director Vânzări, Europa Centrală și de Est, Primark, a declarat: „Avem planuri de dezvoltare ambițioase în ECE și anunțul de astăzi este primul pas în România – vor urma mulți alții. Magazinul este aproape gata, așa că suntem foarte încântați să ne deschidem porțile luna viitoare și să îi cunoaștem pe noii noștri clienți din România.”

Eduard Moise, Manager Magazin, Primark Bucharest ParkLake: „Suntem încântați că noul nostru magazin se va deschide înainte de sezonul de sărbători, oferindu-le clienților ocazia de a profita de oferta noastră uimitoare înainte de Crăciun”.

Europa Centrală și de Est este o piață de creștere importantă pentru Primark. În prezent, retailerul are un magazin în Slovenia, două magazine în Cehia și trei magazine în Polonia, cu planuri să deschidă încă trei magazine în Polonia până la sfârșitul anului 2023. Planurile Primark includ și lansarea retailerului pe cea de-a 16-a piață în 2023, în capitala slovacă Bratislava, amprenta totală din ECE ajungând astfel la 12 magazine pe cinci piețe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *