Retailerul Primark lansează un nou site web în România/ Clienții vor putea verifica disponibilitatea produselor în magazin, însă nu le vor putea comanda online

Redacția aug. 21, 2023 0 comentarii
Primark

Retailerul de modă Primark și-a lansat noul website în România, după un proiect pilot în Marea Britanie, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Compania transmite că noul site oferă o gamă largă de produse din cele mai noi colecții Primark și articole esențiale de zi cu zi și o funcție nouă care permite clienților să verifice disponibilitatea stocului, a mărimii și a culorii unui anumit produs în magazinele Primark locale. Însă clienții nu vor putea comanda online produsul, ci îl vor putea cumpăra doar din magazin.

Clienții vor putea vedea online cu un număr mai mare de imagini ale produselor și acces la informații mai detaliate despre țesături și materiale, surse și instrucțiuni de îngrijire, care până acum puteau fi găsite doar pe etichetă sau pe ambalaj.

„De asemenea, clienții vor putea crea conturi personalizate pentru a-și salva preferințele de cumpărături sau pentru a crea o listă cu produsele favorite”, transmite compania.

După ce a fost lansat luna trecută în Republica Cehă și Polonia, noul website va fi implementat în Slovacia și Slovenia în următoarele săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *