Rețeaua de saloane de frumusețe GETT’S deschide o nouă locație în Hotel Sheraton Bucharest/ Compania a înregistrat o cifră de afaceri de 3,4 milioane euro în 2023

salon GETTS Sursă foto: GETTS

GETT’S, rețea în domeniul frumuseții și al coafurii în România pentru segmentul de 4 si 5 stele, anunță o nouă investiție prin deschiderea unui nou salon boutique, GETT’S Hair Studio & GETT’S MEN, în centrul Bucureștiului, în Piața Romană, în Sheraton Hotel, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Cu două zone dedicate bărbaților și femeilor, GETT’S oferă facilități diverse, printre care coafor, vopsire, frizerie, manichiură, pedichiură, magazin profesional, membership, program de referral și fidelitate, posibilitatea de programare online, parcare cu valet și multe altele.

Pentru 2023, grupul GETT’S anunță o cifră de afaceri de 3,4 milioane de euro, în creștere cu 13% față de anul precedent, dar încă sub nivelul anului 2019.

Prezent pe piață din 1997, lanțul de saloane de înfrumusețare GETT’S este unul dintre cele mai mari din România pe segmentul de 4 si 5 stele. Compania numără 9 centre amplasate strategic în diferite zone premium ale Bucureștiului, precum JW Marriott Grand Hotel, Hotel Radisson Blu, Hotel Sheraton, București Mall, AFI Palace Cotroceni, Mega Mall, ParkLake și Plaza România.

Sursă foto: GETTS