Românii de la FintechOS au digitalizat complet procesul de creditare al băncii ONEY România, deținută de banca banceză BPCE și Auchan

Redacția mai 12, 2022 0 comentarii
cumparaturi online card foto pexels-anna-shvets

Românii de la FintechOS au digitalizat complet procesul de solicitare a unui card de credit sau a unui împrumut personal la ONEY România, o bancă deținută de BPCE, a patra bancă din Franța, și retailerul mulținational francez Auchan Holding.

În prezent, 40% dintre toate contractele de credit și documentele suplimentare pentru primirea unui card de credit sau a unui împrumut personal sunt semnate electronic.

Jean Michel Goncalves, CEO al ONEY Romania, a declarat: „Întreaga experiență de client a fost simplificată, iar rata de acceptare a solicitărilor a crescut în consecință grație tehnologiei adoptate. Prin digitalizarea completă a procesului ne-am asumat și o abordare verde în business, sustenabilă pe termen lung. Aș dori să mulțumesc tuturor echipelor implicate – echipei mele, echipelor FintechOS și partenerilor noștri bancari.”

Parteneriatul dintre ONEY și FintechOS este mai amplu, a debutat în 2021 și a început cu reconstrucția platformei digitale a ONEY – interfața este acum interconectată la toate băncile, numărul câmpurilor cu informații solicitate clienților a fost redus la minimum, iar timpul de așteptare a fost redus considerabil.

Teodor Blidăruș, Co-Fondator și CEO al FintechOS a declarat: „Am început în urmă cu patru ani ca un start-up care oferă tehnologie financiară pentru bănci și asigurări. Business-ul în care navigăm s-a schimbat în tot acest timp, evoluția fiind dinamică, rapidă și spectaculoasă. Nu mai gândim în termeni de bănci sau asigurări, ci vedem serviciile financiare per ansamblu – complete, integrate, centrate pe client. Granițele dintre industrii s-au estompat, iar noi suntem nevoiți să rămânem la intersecția lor, să inovăm permanent, să răspundem cu viteză noilor nevoi și să câștigăm business din fiecare piață. Extinderea către serviciile financiare emergente este un obiectiv-cheie pentru FintechOS.”

Oney Bank face parte din holdingul francez Auchan, reprezentând divizia financiar-bancară a grupului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.