Scumpirea de miercuri la Petrom: un litru de benzină costă cu trei bani mai mult, iar prețul motorinei a urcat cu 5 bani pe litru

IMG_2924

Ziua de miercuri, 19 octombrie 2022, aduce a doua scumpire a carburanților la Petrom din această săptămână. Prima a avut loc luni. Astăzi, Petrom a adăugat încă trei bani la litrul de benzină standard, care acum are costuri cuprinse între 6,82 lei și 6,89 lei, conform peco-online.

Motorina standard este mai scumpă cu 5 bani pe litru față de luni. La stațiile din Capitală, prețurile sunt cuprinse astăzi între 8,32 lei și 8,35 lei.

Prețurile din imagine sunt cele afișate la stația Petrom din Calea Vitan nr. 49-55.

Seria scumpirii carburanților a început vineri 7 octombrie, după mai multe săptămâni de ieftiniri. Atunci, Petrom a majorat prețurile cu patru bani pentru litrul de benzină standard și cu opt bani pentru litrul de motorină standard.

În această perioadă, au avut loc mai multe majorări de prețuri, astfel că un litru de motorină costă astăzi cu 43 de bani mai mult. Prețul benzinei a urcat în aceeași perioadă cu 32 de bani. Cea de astăzi a fost a opta scumpire consecutivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *