Șef nou la PwC România: Dinu Bumbăcea, cu 28 de ani experiență în sectorul consultanței, fost la KPMG şi Deloitte

Dinu Bumbacea foto oficial Foto: Dinu Bumbăcea / foto oficial

Dinu Bumbăcea preia conducerea PwC România de la Ionuț Simion, începând cu 1 iulie 2021, potrivit unui comunicat al companiei.

Bumbăcea devine Country Managing Partner PwC România, iar Ionuț Simion va continua în cadrul companiei, coordonând dezvoltarea portofoliului de clienți strategici, precum și practica de prețuri de transfer la nivelul Europei Centrale și de Est.

Cu peste 28 de ani de experiență în servicii profesionale, dintre care 21 ani ca partener, Dinu Bumăcea este liderul Departamentului de Consultanță pentru Afaceri PwC România. El a lucrat anterior și la KPMG și Deloitte, concurenții PwC pe piața consultanței de business.

Este absolvent al Facultății de Electronică și Telecomunicații din cadrul Politehnicii București, deține un master în inginerie electrică în cadrul Georgia Institute of Technology SUA și o diplomă de specializare în tratamentul digital al imaginilor de la Supélec Franța. Este membru al Asociației Contabililor Autorizați din Marea Britanie (ACCA) și al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR).

Foto: Dinu Bumbăcea / foto oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *