„Șefa PNRR” vine în vizită la București, pentru a discuta despre jaloanele PNRR asumate de România

Carmen Radu iul. 10, 2023 1 comentarii
bani, finantari, euro

Celine Gauer, director general al SG Recover (Recovery and Resilience Task Force), din cadrul Comisiei Europene, vine într-o vizită în București pentru a discuta despre jaloanele asumate de România în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Marți, 11 iulie, va avea loc la Guvern o întâlnire a Comitetului Interministerial de Coordonare a Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), la care va participa și Céline Gauer, director general al grupului operativ al PNRR al Comisii Europene.

Misiunea în România face parte din cadrul unor întâlniri periodice între oficialii Comisei Europene și cei ai statelor membre, cu privire la progresele înregistrate în implementarea planurilor lor naționale de redresare și reziliență.

Amintim că Comisia Europeană a aprobat recent – parțial – cererea de plată numărul 2 din PNRR, însă România trebuie să depună în acest an alte două cereri de plată, care sunt întârziate. Guvernul estimează depunerea cererii numărul trei în luna septembrie.

Foto: Pexels.com

Comentarii

  1. Banii PNRR sunt spalati pe sute de festivale muzicale organizate de primarii iar batranii din azile sunt jefuiti de case si bani, infometati si exterminati, fara asistenta medicala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *