Serviciul de video streaming Paramount+ va fi disponibil în Europa

Paramount+

Paramount Global a anunţat care sunt primele ţări din Europa în care va fi disponibil serviciul de streaming video Paramount+ şi când va avea loc lansarea oficială, scrie News.ro.

Netflix va avea în curând încă un rival redutabil pe „bătrânul continent”. Paramount+ intră în Europa în această vară, unde va fi disponibil, din 22 iunie, în Marea Britanie şi Irlanda.

În Marea Britanie, un abonament Paramount+ va costa 7 lire sterline pe lună sau 70 de de lire sterline pe an, în cazul celor care aleg să plătească de la început pentru un an întreg. Serviciul va fi gratuit pentru abonaţii Sky Cinema.

Acesta va fi doar primul val al extinderii europene. Mai târziu, în cursul acestui an, serviciul va fi lansat în Austria, Franţa, Germania, Italia şi Elveţia.

Tot cu ocazia publicării rezultatelor pentru ultimul trimestru, cei de la Paramount Global au anunţat că serviciul va fi disponibil şi în India cândva în cursul anului viitor.

Paramount+ se laudă cu peste 30.000 de filme şi seriale din reţeaua ViacomCBS, fiind gazda unor seriale precum Halo sau Star Trek: Discovery.

Serviciul a câştigat 6,8 milioane de abonaţi în primul trimestru al anului şi numără acum aproape 40 de milioane de abonaţi, la puţin peste un an din momentul lansării şi fără a fi disponibil la nivel global.

Sursă foto: Paramount+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *