Sorin Grindeanu, avizat ministru al Transporturilor: S-au cheltuit în aceşti ani sute de milioane de euro pe studii, planuri şi carioci / Grindeanu anunţă 7 kilometri de autostradă lângă Târgu Mureş, în realitate sunt 4,5 km / Despre OUG 13: „Tot eu mi-am asumat aproape în nume personal şi Ordonanţa 14”

Sorin Grindeanu PSD

Sorin Grindeanu a fost avizat miercuri ministru al Transporturilor de comisiile de specialitate din Parlament, cu 24 de voturi „pentru” și 9 voturi „împotrivă”.

Audierea sa a început cu scandal pe procedură: PSD a propus o singură întrebare pentru fiecare grup parlamentar, propunere care a şi trecut, spre nemulţumirea Opoziţiei. Cel mai vehement împotriva formatului de dezbateri a fost Cătălin Drulă, fostul ministru al Transporturilor. Totodată, înainte de începerea audierilor, parlamentarilor AUR li s-a cerut să poarte masca de protecţie dacă vor să participe la dezbateri, ceea ce până la urmă au şi făcut. În prezentarea de la dezbateri, Grindeanu a anunţat că investiţiile preconizate în transporturi în următoarea decadă sunt estimate să depăşească 70 de miliarde de euro.

Grindeanu mai spune că, în ultimii ani, pe studii, hărţi şi carioci s-au cheltuit sute de milioane de euro. Întrebat câţi kilometri de autostradă vor fi daţi în folosinţă anul acesta Grindeanu a anunţat 7 kilometri de autostradă lângă Târgu Mureş (în realitate sunt 4,5 autostradă şi 4,7 drum de legătură) şi „posibilitatea” lotului 2 de pe Sebeş – Turda, de 25 km.

Întrebat dacă are ce să-şi reproşeze privind OUG 13, Grindeanu a răspuns că „tot eu, mi-am asumat peste câteva zile, aproape în nume personal şi Ordonanţa 14”.

Sursa foto: Sorin Grindeanu / Facebook

Comentarii

  1. Grindene – NULITATE ABSOLUTA – Pai nu erau specialisti in carioci “pesedeii” vostri ? Ponta si jalnicul sau “menistru carioca” ? Sau te faci ca uiti si ne …. aburesti – marca Zdragnea – Ala de te de-te jos del a “gubernare” ! Sau iar uitasi ? Si n-ati fost voi – MAFIOTII PSD cara ati tinut bucata de autostrada Pitesti – Sibiu zeci de ani blocata ? Sau iar fasi pe prostu’ – n targa ? Esti un RA H AT politic si o TOTALA NULITATE in functia pe care ai uzurpat-o ! Recomandare : Joaca-te pe undeva si lasa pa altii sa faca treaba INCEPUTA DE GUVERNELE ANTERIOARE – DAR NU PSD ! Ca voi stiti numai sa FURATI si sa nu faceti NIMIC !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.